wpfd46935f_67.jpg
wp64d9332d.png
wp1bafe8bb.png
wp5a83631d.png

Teamontmoetingen in de natuur

Je kent het wel: als team werk je dagelijks met elkaar, maar hoe vaak spreek je elkaar nou echt en heb je echt aandacht voor elkaar? Ken je elkaars talenten en ambities? Niet echt is vaak de conclusie. ‘Logisch’ denken velen: ‘je laat je leiden door de waan van de dag’. En die ene keer dat je jouw collega wel echt spreekt, denk je: ‘dat zouden we vaker moeten doen!’ Jij en je team vinden dat daar verandering in mag komen en willen starten met echte teamontmoeting.

 

Doel

Tijdens de op maat gemaakte teamontmoetingsdagen leer je:

  1. Je collega’s op een andere manier kennen, en wat hun persoonlijke drijfveren zijn
  2. Nieuwe inzichten krijgen in jezelf en in relatie tot je teamgenoten
  3. Feedback te geven en te ontvangen
  4. Op een plezierige, inspirerende manier energie op te doen wat jullie samenwerking kan bevorderen

 

Aanpak

Voor teams die elkaar beter willen leren kennis bied ik samen met Anselma Prins (www.anselmaprins.nl) op maat gemaakte teamontmoetingsdagen aan. Deze dagen hebben twee vaste ingrediënten: wandelingen in de natuur en teamactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan boswandelingen, strandwandelingen, duinwandelingen, heidetochten, stiltewandelingen om je teamleden beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten leert herkennen en effectief met elkaar leert communiceren zodat talenten optimaal worden benut. Uiteraard met een praktische vertaalslag naar jouw dagelijkse werk.

 

Een mooi voorbeeld is de teambuildingsdag die wij hebben georganiseerd voor een team managers van een zorgverzekeraar.  Zie ‘reacties’.

 

 

wp25dd406b.png

“Ik ben omdat wij zijn”