wpfd46935f_67.jpg
wp64d9332d.png
wp1bafe8bb.png
wp5a83631d.png
wp00000000.png

 

Geloof in de verborgen kwaliteiten die iedereen bezit;

ze wijzen mensen de juiste weg.

  Rumi

 

wp65620206.png

 

De kracht van vrouw-zijn

Driedaags trainingsprogramma

 

Je bent vrouw en je bent dochter! Je bent ook vriendin, partner en wellicht ook moeder!  Dit brengt uitdagingen met zich mee. Gecombineerd met de uitdaging in deze tijd van snelheid, de ruimte te vinden om te vertragen en rust te vinden. Wat jij wilt is het leven vol leven vanuit jouw vrouwelijke kracht en zachtheid.

Heb je een verlangen naar meer rust en balans? Wil je jouw leven richting geven vanuit een heldere intuïtie en innerlijk kompas? Wil je het leven vol leven als vrouw, optimaal gebruik makend van jouw vrouwelijke kwaliteiten?

Dan bieden wij jou de kans dit op een bijzondere manier te onderzoeken. Doe mee aan het driedaagse programma ‘De Kracht van vrouw-zijn´!

Wie zijn de deelnemers?

Vrouwen die op reis willen met andere vrouwen:Je wilt balans in verbinden en loslaten; in liefhebben en autonomie, in energie geven en nemen, in staan voor jouw behoeften en tegemoet komen aan die van je partner, ouders, kinderen. Dit alles vanuit jouw vrouwelijke kracht en zachtheid. Je laat je inspireren door verhalen en wijsheden van andere vrouwen. En je bent nieuwsgierig naar de invloed van vrouwen binnen jouw familiesysteem op jouw relaties. Met deze inzichten en ervaringen geef je vanuit innerlijke rust, ontspanning en balans je leven meer vorm.

Wat levert het je op?

Tijdens dit programma komen de volgende vragen aanbod:

 Hoe doe ik dat met verbinden en loslaten?;

 Welke (on)bewuste verwachtingen leg ik op aan anderen en mijzelf?;

 Hoe leef ik meer vanuit mijn intuïtie en een helder innerlijk kompas?;

 Hoe vergroot ik mijn innerlijk vertrouwen en eigenwaarde?;

 Hoe optimaliseer ik mijn energiebalans?;

 Hoe ervaar &integreer ik de kracht van vrouwen binnen mijn familiesysteem?;

 Hoe versterk ik moeder-dochter en grootmoeder-dochter relaties (en vice versa)?;

 Hoe voed ik mijn vermogen om vol in mijn (vrouwen)kracht te staan?.

 

Voorbeelden van mogelijke effecten:

 Je kunt beter grenzen stellen vanuit ontspanning en rust;

 Je weet beter hoe je je hoofd leeg kunt maken;

 Je bent je meer bewust van jouw werkelijke verlangen;

 Vanuit jouw volle vrouw-zijn sta je stevig in relaties.

Hoe werken we?

Tijdens dit programma ervaar je een bijzondere combinatie van methodes & werkvormen. Via lichaamswerk verruim je de betekenis van balans en disbalans van vrouwelijke kracht en zachtheid. Op fysiek niveau werk je aan herstel van deze balans. Via The Circle Way (dialoogmethode) laat je je inspireren door de verhalen en wijsheid van vrouwen. Zo laat je je voeden in het vermogen om vol in je kracht te kunnen staan. En via Systemisch werk ervaar je de kracht van familiepatronen en werken we met krachtbronnen die jou ondersteunen. De combinatie betekent werken op fysiek, energetisch,mentaal en zielsniveau.

Wie zijn de begeleiders?

Henriette en Diana hebben ruime ervaring in het begeleiden van vrouwen en mannen in hun persoonlijke reis.
De kwaliteiten van Henriëtte zijn luisteren en doorvragen, rust,aandacht en betrokkenheid. Henriëtte heeft als uitgangspunt dat ieder mens uniek is en altijd in verbinding staat met haar omgeving. Ze gebruikt de natuur als inspiratiebron en actieve werkvorm in haar begeleidingen. Ze integreert Mindfullnes en Meditatie, Lichaamsgericht en Systemisch werken in haar begeleiding.

De kwaliteiten van Diana zijn: energiek, doeltreffend, verfrissend en verbindend. Ze verbindt op praktische wijze Westerse ontwikkelmodellenmet Oosterse wijsheden. Ze beoefent en geeft al jaren les in Krijgskunst, Mindfullnessen Yoga. Diana heeft zich ook bekwaamd in diverse dialoogmethodes en Systemic Rituals.

Wij delen onze passie mensen te faciliteren in het (opnieuw) verbinden met zichzelf enhen te begeleiden op hun ont-dekkingsreis!

Investering & praktische informatie

Data    : 6 november, 11 december en 22 januari 2016
Tijden    : van 09.30u tot 17.00u
Locatie   : Coachhuis Leusden
Investering   : € 595
Aanmelden via  :
info@hpnc.nl of diana@beproud.nl

Natuurlijk kun je ons ook mailen of bellen als je meer informatie wenst over het programma.